2020-11-04 07:46:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A fontos döntések meghozatalával várjon még pár napot

Napi horoszkóp november 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még az Ikrekben jár. Úgy érzi, hogy ma semmivel nem készül el határidőre – és ebben van is valami. Próbáljon kiiktatni minden zavaró tényezőt, és koncentráljon a valóban fontos feladataira, különben könnyen a körmére éghet a munka.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Óvakodjon attól, hogy a családján vezesse le a munkahelyi feszültséget. Tanácsot természetesen kérhet a szeretteitől, de ne őket büntesse, ha rosszkedve van! A fontos döntések meghozatalával várjon még pár napot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Ikrek jegyén halad keresztül a Hold. Legközelebbi barátai segítenek, hogy valóra váltsa az álmait, vagy legalább megtegye feléjük az első lépéseket. Ám ehhez nem ártana tudnia, hogy pontosan mik is azok...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sokat fecseg, beszélget, a gyors gondolatmenetét időnként alig lehet követni. Nyugodjon meg, a mostanában fellobbanó indulatszikrák csak átmeneti feszültséget jeleznek. Ne vitatkozzon feleslegesen, inkább számoljon el tízig!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nyugodt nap elébe néz. Tanácsos volna egy kicsit előre dolgozni, mert váratlan események húzhatják át a terveit, és rövidesen olyan új feladatot kap, ami teljes erőbedobást kíván.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szaturnusz kedvezőtlen fényszöge miatt jobb lenne, ha senkiért se vállalna kezességet ma! Ne ajánljon be ismerőst a munkahelyén, és ne írjon alá hitelszerződést sem. Jobban tenné, ha az ilyen vásárlásokat is elhalasztaná...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A családjában mindenki önmagával lesz elfoglalva, és kizárólag a saját ügyeire koncentrál majd. Segítsen be annak, aki a legnagyobb bajban van!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Legyen különösen éber, mert fontos útmutatást kaphat az égi segítőitől! Figyeljen hát oda az apró részletekre és mindarra, amit a szíve diktál, mert pontosan mutatják az utat, amit követnie kell.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Remekül működnek ma ösztönös megérzései. Nem kell túlpörögnie, elég, ha azokat a feladatokat elvégzi, amelyeket muszáj. Túlórázás helyett menjen haza a szeretteihez, ha lejárt a munkaideje. Ma családi jellegű beszélgetései lehetnek partnerével, vagy szüleivel, s előfordulhat, hogy kissé túlaggódja a helyzetet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érzelmei elhomályosíthatják kitűzött céljait, még szerencse, hogy rendszerint két lábbal áll a földön. Egy hosszú séta a szabadban több mindent megoldhat, mint hinné! A titok nyitja, hogy tiszta fejjel már kevésbé látja feloldhatatlannak a korábbi kínzó konfliktusokat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jobbnál jobb ötletei támadnak a héten. Lelkesedése ráadásul precizitással párosul, így az elgondolásaiból könnyen terv, majd valóság lehet. Ne féljen új dolgokba kezdeni! Ha családtagjai megzavarják otthon végzett munkájában, hajlamos rá, hogy csípős kritikával illesse őket.


Halak: II. 19. - III. 20.

Anyagi helyzete javul, de ez a biztonságérzet csalóka, nem szabad erején felül költekezni, mert a mostani kedvező helyzet csak átmeneti. A meghitt együttlétre ma csak perceket tud szánni, amit a párja nem visel el zokszó nélkül, mert valamit meg szeretne beszélni önnel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: